Izjava o privatnosti

Izjava o zaštiti i prikljupljanju osobnih podataka i njihovom korištenjuINTRANET j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici INTRANET j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Korištenjem ove web stranice smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima uporabe, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da se ne koristite našom web stranicom. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih uz Uvjete korištenja, molimo da nam se obratite putem kontakt obrasca. Izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga vas molimo da ih povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Slobodno pregledavajte našu Stranicu. INTRANET j.d.o.o. dopušta pretraživanje po ovoj Stranici i ispis ili učitavanje i prijenos materijala koji su prikazani na Stranici za Vašu osobnu, nekomercijalnu upotrebu, pod uvjetom da se slažete, i bez preinaka, prihvaćate naša upozorenja, odredbe i uvjete koji su propisani ovim sporazumom, te pod uvjetom da ostavite netaknute sve podatke koji se odnose na autorska prava, zaštićena imena i druge obavijesti o pravima vlasništva. Nije dopušteno ni na koji način kopirati, reproducirati, izdavati, prenositi, slati ili distribuirati sadržaj ove Stranice, uključujući tekst, slike, audio i video zapise za javne ili komercijalne svrhe bez pismenog odobrenja INTRANET j.d.o.o. Isto tako se zabranjuje korištenje sadržaja ove Stranice u okviru bilo koje druge Internet stranice, na bilo koji način. Vaše korištenje ove stranice podrazumijeva sporazum i prihvaćanje, bez izmjena, ovdje navedenih upozorenja, odredbi i uvjeta. Osim toga, kao uvjet korištenja ove Stranice, Vi jamčite INTRANET j.d.o.o. da ovu Stranicu nećete koristiti u nezakonite, nemoralne ili zabranjene svrhe, odnosno one koje nisu u skladu s ovdje navedenim odredbama, uvjetima i upozorenjima.Politika Kolačića

Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova internet stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi internet stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove internet stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće vam biti dostupne.

Što je kolačić? Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane internet stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe internet stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju vaše postavke, postavke za internet stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko vi to omogućite - internet stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu.

Kako onemogućiti kolačiće? Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).

Dodatne informacije oko isključivanja kolačića Trenutno postoji nekoliko internet-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim internet adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/

Što su kolačići treće strane? Kolačići treće strane na vaše računalo dolaze s drugih internet mjesta koje se nalaze na internetskoj stranici koju pregledavate. Riječ je o primjerice pop-up oglasima, a kolačići tu imaju ulogu praćenja internetskih stranica u oglašivačke svrhe.

Koristi li ova internet stranica kolačiće? Da, ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala jednostavnije i bolje korisničko iskustvo. Kada koristite ovu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić "treće strane"

Ova internet stranica upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost internet stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:
http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html